Kavel kopen op Curaçao

In de Caraïbische Zee vind je het tropische eiland Curaçao. Een paradijsje op aarde, maar wist je dat er ook vaak kavels te koop staan op Curaçao? Stel je voor: wakker worden door het geluid van de zee, en de hele dag niks anders te doen hebben dan aan het strand liggen en het eiland verkennen. En, mooi meegenomen: je kunt er overal Nederlands spreken. Klinkt als een droom, toch? Er staan voldoende kavels te koop op Curaçao die jou aan deze droom kunnen helpen. 

Kavel kopen

Wanneer je op het internet op zoek gaat naar kavels in Curaçao, kom je vaak al een heleboel mooie aanbiedingen tegen. Vaak verschillen de kavels onderling in ligging, maar ook in grootte en bereikbaarheid. Ook kunnen de bouwregels verschillen per kavel. Dit houdt bijvoorbeeld de maximale hoogte van de bouw in. Afhankelijk van waar het kavel ligt, kunnen er ook nog een heleboel andere bouwregels vastgelegd zijn. Een goed alternatief voor een kavel kopen, is om een bouwval te kopen. Deze kun je vervolgens slopen en daarna zelf je eigen woning bouwen. Je bent vaak wel duurder uit door de sloop en het bouwklaar maken van de grond.

Vakantiehuisje Curaçao

Een vakantiehuisje laten bouwen op Curaçao klinkt natuurlijk als een droom op aarde. Het eilandleven brengt je tot rust, maar door de levendige eilandbewoners zul je je nooit vervelen. Met een eigen vakantiehuisje kun je iedere vakantie overvliegen naar Curaçao om lekker te kunnen genieten van je eigen plekje. Wanneer je zelf niet aanwezig bent, zou je kunnen overwegen om het te verhuren. Zo wordt jouw vakantieplekje ook nog een bron van inkomsten. 

Kavel Curaçao kopen

Zie jij jezelf al helemaal met een cocktail in je hand genieten in Curaçao? Bekijk dan gauw of er een kavel te koop staat! Van groot tot klein, en van dichtbij het strand tot midden op het eiland: er is altijd wel een kavel te koop wat past bij jouw wensen. Parelwitte stranden met kokospalmen, een zonnig klimaat, prachtige snorkel- en duikplekken, gekleurde huizen en lieve mensen… Iedereen wil toch op Curaçao wonen?