Onze diensten

Een regionale makelaar vinden is vaak een lastige opgave. Daarom kiest men er steeds vaker voor om de verkoop of aankoop van een huis zelf te regelen. Een veel voorkomend probleem hierbij is het gebrek aan kennis en ervaring, wat een negatieve financiële invloed heeft op de verkoop of aankoop van een huis. Wij helpen u met het vinden van de beste regionale makelaar, zodat u zich in kosten kan besparen.

 

Aankoop- en verkoopmakelaar

Wij kunnen u voorzien van zowel een regionale aankoop- als een verkoopmakelaar. Elke makelaar heeft een eigen expertise, er zit dan ook verschil in de ondersteuning van beide type makelaars. Een aankoopmakelaar zoekt, selecteert en toont woningen op basis van uw woonwensen en regelt bezichtigingen. Een verkoopmakelaar geeft verkoopadvies, helpt bij de prijsbepaling, zoekt potentiële kopers en regelt rondleidingen.

 

Verhuurmakelaar

Verder kunnen wij u voorzien van een regionale verhuurmakelaar. Een verhuurmakelaar geeft begeleiding bij de verhuur van woningen, studio’s of kamers. Zo helpt een verhuurmakelaar met het vinden van huurders, het regelen van bezichtigingen en het op orde brengen van juridische zaken.

 

Taken makelaar

Onze makelaars hebben veel kennis en ervaring en gaan deskundig te werk in de uitvoering van hun taken. Hierbij kunt u denken aan de volgende taken:

  • Prijsbepaling
  • Informeren of regel- en wetgevingen
  • Planning en timemanagement
  • Vertalen van uw woonwensen en -behoeften
  • Het zoeken van potentiële kopers en huizen

 

Afspraak maken

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 2 uur een reactie te geven op uw vraag.